1
Schimba fata unei persoane on Wed Dec 21, 2011 1:43 am
In cazul de fata , in tutorial este a treia incercare, aceasta fiind mai esuata decat primele doua ca test.
Poza pe care am ales'o eu peste care sa pun fata unei alte fete a fost una usoara, cu pozitie usoara. Poate unii vor vrea ceva mai greu, dar veti respecta pasii din tutorial.
Eu am folosit doar contrast, insa doar in cazul pozei asteia!
OBSERVATII:
Aveti nevoie de o imagine mare si clara pentru a o imprima bine pe fata altei persoane. Apar acele retusari care nu au voie sa se vada, in tutorial am schimbat putin cum facusem inainte si m'a cam dus la rezultat low.
Pentru a imbina [erfect culorile pozei originale cu cea 'musafira' va trebui sa te joci cu culorile si contrastul.
Folostiti mereu opacity pentru a vedea diferentele.
Poti sa optezi pentru varianta grea, adica sa mai adaugi par! Eu nu m'am complicat, v'am aratat criteriile de baza.
Poza facuta alb-negru este cea mai perfecta fara urme de modificari.
REZULTAT:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Poza pe care am ales'o eu peste care sa pun fata unei alte fete a fost una usoara, cu pozitie usoara. Poate unii vor vrea ceva mai greu, dar veti respecta pasii din tutorial.
Eu am folosit doar contrast, insa doar in cazul pozei asteia!
OBSERVATII:
Aveti nevoie de o imagine mare si clara pentru a o imprima bine pe fata altei persoane. Apar acele retusari care nu au voie sa se vada, in tutorial am schimbat putin cum facusem inainte si m'a cam dus la rezultat low.
Pentru a imbina [erfect culorile pozei originale cu cea 'musafira' va trebui sa te joci cu culorile si contrastul.
Folostiti mereu opacity pentru a vedea diferentele.
Poti sa optezi pentru varianta grea, adica sa mai adaugi par! Eu nu m'am complicat, v'am aratat criteriile de baza.
Poza facuta alb-negru este cea mai perfecta fara urme de modificari.
REZULTAT:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by Vanilla Joy on Wed Dec 21, 2011 9:49 am; edited 1 time in total